Om Grabbitmedia.com

Denne bloggen har eksistert i flere forskjellig versjoner. Tidligere har den handlet om både musikk og dataspill. I det siste har jeg endret fokus, og valgt å fokusere på noe helt annet. Jeg har nemlig bestemt for å gjøre dette til en økonomiblogg.

Endringen skyldes at jeg har blitt veldig opptatt av personlig økonomi. I mange år hadde jeg et relativt avslappet forhold til alt som skjedde i livet. Jeg brukte penger uten å tenke noe særlig over hvilke konsekvenser det kunne få. I det siste har jeg åpnet øynene for mulighetene ved å ha et bevisst forhold til egen økonomi. Nå har jeg lyst til å dele alle mine beste tips med leserne på bloggen. Personlig økonomi kan være ekstremt spennende, og jeg håper at min interesse kan smitte over på andre. Jeg vil gjerne bidra til at flere kan oppdage gledene med økonomisk planlegging og sparing. Dette er noe jeg virkelig brenner for å formidle til andre.